Θα κινηθώ νομικά, σαχλαμάρες ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική – Newsbeast


Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος για να στείλει το μήνυμα του σε άλλον χρήστη του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο γιος της Τζένης Καρέζη, θέλησε να προειδοποιήσει συγκεκριμένο χρήστη πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του αν εκείνος δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις ανακριβείς «σαχλαμάρες» όπως λέει χαρακτηριστικά, που αφορούν τη μητέρα του.

Ο ίδιος, στην ανάρτηση του εξηγεί: «Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, οτι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:«Κύριε #^$#&&**$,Αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική,σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΆΜΕΣΑ την ανάρτηση σας στο facebook και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη ,διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε . Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημόσια συγγνώμη,να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μέσο για την δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου,Τζένης Καρέζη.

Κωνσταντίνος Καζάκος

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ… Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία…»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Source link
Avatar

Written by

Κατερίνα Κύρκου

Beauty blogger και όχι μόνο! Γράφω για τα πάντα και για όλα!