Ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ κι εγώ έπαιρνα 400 ευρώ – Newsbeast

Στο τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στην ΕΡΤ αναφέρθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Τρίτης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ ενώ ο ίδιος λάμβανε για κάθε επεισόδιο ως αμοιβή 400 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, τόνισε πως δεν είναι τραγουδιστής αλλά ηθοποιός που τραγουδάει.

«Είμαι ηθοποιός που τραγουδάει» ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε: «Μέσα στην καραντίνα αποφασίσαμε να διασκευάσουμε ένα θεατρικό τραγούδι με τον Ηλία Κατελάνο. “Θυμήσου τον Σεπτέμβρη” λέγεται το τραγούδι που είχε ακουστεί το μακρινό 1968 σε μια παράσταση με την Έλλη Λαμπέτη και τον Κώστα Καρρά. Δε νομίζω ότι η φωνητική μου δεινότητα μου επιτρέπει να διεκδικήσω μια θέση τραγουδιστή, όμως δεν θα έλεγα όχι σε μια θέση τροβαδούρου».

Στη συνέχεια, ο Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Δεν υπήρξα από τους ανθρώπους που είχα λόγο να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν είχα περιπετειώδη ζωή για να ενδιαφέρει τον κόσμο, δεν είμαι ο Θανάσης Καλημέρης».

Αναφερόμενος στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που είχε παρουσιάσει στην ΕΡΤ, ο ηθοποιός είπε: «Δεν υπήρχαν πολλά καλύτερα βιογραφικά από εμένα που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Είμαι από τους παρουσιαστές τηλεπαιχνιδιών που έχουν πάρει τα λιγότερα λεφτά. Ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 600.000 ευρώ κι εγώ έπαιρνα 400 ευρώ το επεισόδιο.Δεν νομίζω ότι ταιριάζω πια στην τηλεόραση, είμαι αργός σαν ηθοποιός και ίσως να είμαι και λίγο παλιομοδίτης».Source link
Avatar

Written by

Κατερίνα Κύρκου

Beauty blogger και όχι μόνο! Γράφω για τα πάντα και για όλα!