Ο Άρης Μακρής απάντησε για το 1 εκατομμύριο ευρώ και την παράσταση «Κλουβί με τις τρελές»


Το ότι ο Άρης Μακρής ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει στην παράσταση «το Κλουβί με τις τρελές» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου την Τρίτη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Το πρωί της Τετάρτης, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και δέχθηκε ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν ξέρω γιατί το είπε. Δεν θα είμαι. Μου το έστειλαν κάποιοι φίλοι μου και γελάσαμε. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα να ζητάω ένα εκατομμύριο» είπε ο Άρης Μακρής.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξήγησε γιατί είπε τελικά όχι στην πρόταση: «Γενικά, το κριτήριο μου σε όποια δουλειά είναι να κάνω, είναι το πόσο χαρούμενος θα είμαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, από ποιους συνεργάζομαι, από το έργο… Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω και γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω. Επειδή οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές, θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη Οκτώβρη και θα είναι Τετάρτη με Κυριακή και ξέρω πόσο σε κόβει από άλλα πράγματα που θέλω να κάνω αυτή τη σεζόν, ήθελα τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η δουλειά σε κάτι που θα μου έδινε χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRSource link
Avatar

Written by

Κατερίνα Κύρκου

Beauty blogger και όχι μόνο! Γράφω για τα πάντα και για όλα!